Byxor som krympt och nedräkning för Pennyreaf

Cirkus en månad kvar i Åre nu. Det är en såndär vemodig/gudvadskönt/trist/ jätteblandad känsla inför att flytta härifrån.
Men Köket Grill kafé i sommar lockar! Ska slita arslet av mig som servis i år igen, men OJ vad kul man har på kuppen.

Prövade på tal om det mina vita byxor jag jobbade i större delen av förra sommaren. Och ja, Åre och afterskiölen och all grillning har på nått konstigt vis satt sina spår. På väl valda ställen har jag blivit aningen hrm.. "mjukare" skulle man kanske kunna säga? Men mer att älska!...

Som leder till att Nicke åkte till stan där alla är goa å glaa dygnet runt för att sen sola, dricka Rioja och ha det gott i Spanien i en månad. Kul för han- säger jag... Man är ju inte alls avundsjuk... Nejnej.

Så det i sin tur innebär att jag har ett distansförhållande. Det ni.

Nu ska här ses på film!


Ska de va så skare

Den brillianta iden om att ett gäng ska vara Suntrip på Sommarfesten i Åre kläcktes för nån vecka sen. Och då vill ju inte jag vara den som är den, utan då måste man jobba på brännan....

Men jag kan ha vart lite överambitiös... Avgör själva!Lacshten - klatchen på benet är inte en bra idé...


Världen är bra liten...

...när en helig ko från Indien hittas på i en loppisbutik i Järpen, Jämtland.Och inte nog med det, den blir din för ENDAST 15 000:- SEK! Vilket klipp!

Stekstolar och mintudimma

Matilda har vart på besök!
Och oj så kul vi hade!
Vi hann bland annat med följande...

-
Klubba på bygget med prinsen himself (eller, ja vi satt två soffor bort och kollade lite på han)
- Dansade som galningar till en grym spelning med Sahara Hotnights
- Hittade stekstolar och satt i solen och drack öl på olympiaplatån.
- Shotta lite lite för mycket mintu
- Ligga i bikini på verandan den 10 april i Åre. Växthuseffekten?
- Fått matkoma av Brokenhamburgare.

Det var superhärligt att ha Matilda uppe!

Nu väntar Urton Open och sen bär det av till Sälen imorn för att jobba på Skifuntastic!

Kram

Tänkvärda ord från en väldigt smart vän

Man kan alltid ha en bra tanke och börja skriva en saga men ibland kan det
visa sig ett det kanske inte blir något bra kapitel, då behöver det inte
vara fel att sätta en punkt och börja om. Men det kan bli jobbigt i längden
att bara skita i punkten och bara lägga ifrån sig sagan.

Väldigt bra sagt av en väldigt bra vän för väldigt länge sen. Men det stämmer också väldigt bra när som helst.

A trip down memory lane

Ibland så tänker jag tillbaka på alla år jag haft med galna, roliga och helt underbara människor! Och så kommer jag på att jag har kvar en massa massa år men galna, roliga, helt underbara människor framför mig.

Så det om något förtjänar ett bildspel betstående av tjusiga och mindre tjusiga bilder med  en del av de människor som har en speciell plats hos mig. Och som alltid kommer ha!

   
   
    
  

Vissa av bilderna borde censureras och jag tror att alla kanske inte bli överlyckliga över hur det gestaltas. Men jag vet att det är såhär vi gör det när vi gör det som bäst!

Jättekram från Anna

Problemlösaren

Igår va det fest. Eller egentligen FEST. Med versaler och fetstil. Så kul var det! JOSS Rockfest på bygget, så alla sprang omkring i söndeslitna t-shirts, jack daniels shots och nitar.

Men idag är det segt. Jag förstår inte vad det beror på att man efter festkvällar har en konstig bultande värk i huvudet, vaknar med en känsla av att en del av saharaöknen förflyttats till ens mun och det enda vettiga ljud man kan få till är "mmffgggeeeh..." Jättekonstigt va?!

Försökte lösa alla världens problem genom att sätta mig på verandan med svartpåenkvart, boken The Dirt, Winnerbäck i högtalarna och ett stort glas cola. Och vet ni vad? Det fungerade. Just då och där insåg jag att jag inte har några problem alls och att det är såna stunder som kallas guldkorn. Och i Åre finns det många guldkorn. Nästan som i Saharaöknen.

Det var så varmt att jag tillochmed kunde sola benen. Som förövrigt är svåra att se på bilden på grund av att de har exakt samma färg som snön. Alltså vita. Thank god for sunbeds.

Mattan kommer om en vecka. Det ni, det kan bli mycket mycket bra.
Soliga hälsn. Anna

RSS 2.0