Vi är lördagens änglar som virvlar på stan

Sitter och lyssnar på Winnerbäck och slökollar på TV för tillfället. Känns helt okej faktiskt.

Uppe tidigt och jobbade frukost på HC. Bra med pengar men är väl inte världens mest spännande jobb. Plus att solen sken som ett solarierör på Solpalatset och inte en enda lite vindpust hade letat sig fram över fjället. Så då kändes det helt plötsligt ännu lite roligare att jobba och inte få vara i backen och trycka stålkanterna ner i pisten. För sånt är ju tråkigt och onödigt. Åka bräda - varför då? Och vadå bitter? Nej inte jag inte. ;-)

Har hunnit med en snabbvända till Uppsala i veckan. Vart Oasis konsert med Mickis och grabbarna grus. Tack Mickis och WilleMickeForsiJockeJohanStrandh för en sjukt rolig kväll. Trots att jag numera går under smeknamnet "Sprickan"  hahaha

Nej, nu ska jag gå en runda med Ida och Ebba på byn. För den är ju så stor :-)

Hej!

Om världen hade lite fler postanställda

Tack! Tack, tack, tack du snälla människa som struntade i att mitt brev inte hade något frimärke och skickade det i alla fall. Skulle ringa CSN idag och be dem skicka nya papper. Men då sa rösten på andra sidan telefonen; " Nej det behövs inte. Det är godkänt och du har pengarna på kontot imorn!"  Det går faktiskt bra nu!

Igår var jag och Mary ute på Dippan och hade så sjukt kul. Så himla jätteunderbart sjukt roligt. Vi dansade och sen dansade vi och sen dansade vi lite mer. Men en grej som jag tänkte på lite extra då. Folk går ut för att ha kul, och visst alla har ju roligt på olika sätt. Men hur många känner ni som har kul genom att tränga sig i köer, kalla folk för fula grejer och vara dryga som as? Jag känner inte många. Jag tycker nästan lite synd om dem. De som måste kalla mig och min vän för idioter för att vi berättar att i Åre så står man i toalettkön oavsett hur mycket pengar pappa har satt in på kortet. Och nu sa vi inte ens det där med kortet. Utan bara att det faktiskt finns en kö.

Så stackars er som inte bara kan ha kul och må bra. Stackars er som måste vara negativa åt allt och alla som inte är exakt som er. Och stackars er som är så kissnödiga att ni inte ens hinner stå i kön. Kan inte ni vara lite mer som postanställda?

Så en kram till alla stackare.


Det här får mig att må bra!

Retur på returen

Ibland funderar jag hur långt jag tänker. Eller snarare förundras jag över hur kort jag tänker... CSN - allas våran bidragsgivare till fattiga studenter vill ju ha ett fint brev med signatur och stämpel från skolan som bevisar att man ska plugga och vara duktig.
Så jag tar mitt lilla brev till skolan och får en sign, men missade stämpeln. Tough shit tänkte jag när jag fick returen och uppmaningen om att göra om göra rätt. Så en ny sign och stämpel senare postar jag nöjt brevet och myser vid tanken på att jag faktiskt inte behöver äta nudlar resten av månaden i alla fall. Men vet ni vad jag kom på nyss.

Jag postade brevet. Utan frimärke.

Bra där Anna! Så den stämpeln och mina csnpengar försvann innan de ens kommit. Men tredje gången gillt kanske? Haha ibland tänker jag inte längre än näsan räcker.

Annars då? Snowboardåkning och lite mer snowboardåkning. Och väldigt mycket jobb med Alpine World Cup finals! Men det är skitskoj!

Nu ska jag plöja lite Lipstick Jungle som enligt sambon ska vara "Sååå sjukt bra serie"

Puss och hej A


Vart tog känslan för feeling vägen?

Nu känns saker och ting faktiskt inte sådär jättepepp. Kanske är för att man är helt slut efter jul och nyår. Eller för att det är plusgrader och snön försvinner i pisterna :( Men men, man kan ju inte vara glad jämt. Det skulle vara ganska segt att ALLTID vara på topp. Undrar om det är nån som är det? Det skulle vara Ernst Kitscheiger kanske? Han verkar alltid vara pepp! Fast å andra sidan har jag ju aldrig träffat karln live. Han kanske är lite depp och opepp efter kameran stängts av? Nån som har nån info om det? :)

Sen sitter jag och funderar fullt på avd som händer sen. Med sen menar jag efter utbildningen är klar. Juni är inte så jättelångt borta om jag ska vara ärlig. Jag har verkligen ingen aning just nu! Tips?

Jag har en plan som inte känns helt fel i alla fall. Jobba någonstans som ett as från juni till kanske oktober, leva på nudlar och utan några nöjen överhuvudtaget.... sen resa! Resa upp varenda hårt införtjänad krona! Så vi får se vad det blir. Men man ska komma ihåg att det är bättre att ångra något man gjort än att ångra att man aldrig gjorde det. Så det så. Som man skulle sagt om man var liten. Eller om man heter Anna Lovéus. SÅ DET SÅ!

Uppsala känns inte så lockande om jag ska vara ärlig. Men man har ju ändrat sig förr!

Nej, nu ska jag försöka ge turismhistorian, eventkunskapen, destinationsbyggande och upplevelserum en sista chans. Så man kanske kan knipa ett G på tentan :-)

Hej!


Tjejerna var här på besök!

Det kanske är en hund?

Nu så. Nu börjas det igen. Datorn är back on track efter mycket om och men och försök att fixa den så billigt som möjligt.
Så nu Elsa, nu kommer uppdateringarna! Och nu får du faktiskt lov att vara en del av den - eftersom jag hade fin besök i helgen!

Men first things first. New Years Eve. Trevligt med trerätters med sjukt underbart god mat och väldigt trevligt sällskaå. Hamnade dock vid barnbordet och sjävlklart på plats 13. Lucky number 13! Sen tycker jag faktikst att resten är ganska så överskattat om jag ska vara ärlig.

Sen kom fredagen och vännerna från uppsala! Elsa och Mickis kom efter 14 timmars tågresande inklusive väntan i pittoreska Ljusdal. Jag har fått hört allt om byn! Och det tog kanske 5 minuter.
Började med en välbehövlig hambugare efter Elsas nödsms som följde; "ANNA JAG DÖR AV HUNGER!" Hem och sova sen hade vi en mysig lördag med att kila runt på byn och fika lite.
Kvällen blev först Dahlboms och sen CC där det var hela 10 personer på dansgolvet. Varav vi kände 8 och 1/2. Så vi styrde upp lite rundpingis halv två på natten och avslutade med alldeles för många vitlökssalamimackor. Jag skulle inte ha velat vart den som öppande dörren till mitt rum dagen efter. En blandning av tre bakfulla tjejer, bastuvärme och vitlöksandedräkt. Den är nog inte ok.

Söndag så gav jag mig ut i backen för några åk medan EM fick sova ruset av sig ;) Tack!
Sen vart det Broken där amn alltid äter alldeles för mycket! Varför är det så? Man vet att man ALLTID, och menar jag ALLTID, hamnar i matkoma. Ändå envisas man med att äta den där sista pommes fritsen i alla fall. Rullar hem och däckar i soffan.

Men inte länge. Utan vi styr upp oss själva och förfestar lite i huset innan vi drar till Dippan. Och oj så kul det var. De dansgolven är itne att leka med. Och för Elsa gick det bra! :) "Det går bra nu"

Tack tjejer för en grymt mysig helg! Ni är välkomna igen, men bara om ni tar med skidorna den gången ;)


RSS 2.0