Tuesday evening

Det har vart en givande dag idag känner jag! Först hade vi föreläsning med vildarna med en man som pratade turism. Ganska intressant och man lärde sig en del. För er som inte vet är vildarna inga stenåldersmän i höftskynke och flintayxan i högsta hugg utan rätt och slätt studenter på Vildmarksutbildningen som går i samma hus. Kanske inte lika kul dock som om dom hade vart höftskynkesmän, men så är det :)

Sen så fortsatte vi med projektledningen där modevisningen är inne i sitt slutplanerande! Är så himla nöjd med hur det har gått hittills! Idag fick modellerna prova kläder och köra lite koreografi och alla kläderna satt som smäck! Plus att de va grymma på "scenen" vi hade byggt upp i klassrummet. Det här känns lovande!

På tal om brödrostar så har vi kommit fram till att Åre är en ankdamm och att det kan komma att bytas en del trisslotter.. Vännerna hemma känner till hur det är i Uppsala, kan ni då tänka er hur det är i Åre? Oyes. Ni har helt rätt! Är nån som fortfarande är skyldig M en lott om jag inte misstar mig med..

Avslutade eftermiddagen med en promenad i byn med lilla Lotta! Mer sånt.
Ska kolla film och sova lite nu. Take care!

"The best things in life aren't things." - Art Buchwald

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0